Harri ”Anne” Veijosen ennustuksia

Olen koonnut tälle sivulle yhteenvetoja Harri Veijosen (joka toisinaan jostain syystä kirjoittaa myös nimimerkillä ”Anne” tai ”Unto k”) tarkimmilla päivillä varustetuista ennustuksista. Kuten voinette huomata, osumistarkkuus ei ole kovinkaan hyvä, paitsi profeetoille tyypilliseen tapaan jälkikäteen seliteltynä. Alkuperäiset ja tiuhaan päivitetyt sivut löytyvät tietenkin osoitteesta http://wwnet.fi/users/veijone/ vaikka Lappeenrannan Profeetta onkin ilmoittanut niiden päivittämisen loppuvan jo aikaa sitten. Jäämme malttamattomina odottamaan seuraavaa maailmanloppua.

Otto J. Mäkelä


1998-02-02

TITANIC. Elokuva Titanic on saanut suuret katsojaluvut, ja Veijonenkin myöntää käyneensä katsomassa. Jo aiemmin hän on sanonut Titanicin olleen sukupolven alkamisen ennusmerkki. Estonia taas sukupolven loppumisen ennusmerkki. Aiheeseen liittyviä päivämääriä: Titanic upposi 15. 4. 1912. Estonia 28. 9. 1994. Väliin jäävä aika näyttää olevan hieman yli 81 vuotta: 82 vuotta 5,5 kk. Alussa tärkein kai Jerusalemin vapautus noin 9. 12. 1917. Siihen 82 v. 5,5 kk on jo - muuten lähellä 5. 5. 2000! Laivat kaatuivat, putoaako maa? 5 vuotta 7,7 kk Titanicin jälkeen. Tai vaikka lisätään se päivämäärään 28. 9. 1994, tullaan vuoteen 2000. Verrattaessa: 1917 I maailmansota oli käynnissä. Ennen 5. 5. 2000 soditaan ja ennen sotaa ”rauha ylösottoineen”.

1998-09-09

SEITSEMÄN VUODEN AIKANA. Ainakin seitsemän vuotta oli raamatunkin pohjalta ennakoitavissa ollut aikamäärä. Oliko peto poissa seitsemän vuotta? ”Yhden vuosiviikon aikana”, Daniel 9:27 kyllä liittyy Lähi-Idän rauhaan. Ehkä se LIITTYY MYÖS ANTIKRISTUKSEEN, koska hänhän se tulee liittoa vahvistamaan. (Seitsemän myös luomisen pituus. Ihminen luotiin kuudentena päivänä, yhden vuoden jälkeen minäkin huutelin kuin tulevaa lepopäivää. Voisiko Gorba olla vallassa jo jouluna 1998? Tulon ja ilmestymisen väliksi olen jossakin selittänyt kahta vuotta. Voisiko rauha ylösottoineen todella olla loppuvuonna 2000? Kymmenen vuotta kirjoitukseni ei voi olla täsmälleen oikein, koska Danielista saadaan vain seitsemän ja kolme ja puoli, yhteensäkin 10.5 vuotta. En halua väittää ylösoton tulevan 2001, jos se tuleekin jo 2000! Ja se tulee, JOS GORBA TULEE JOULUNA 1998?!) KUINKA PALJON olen pohdinnoissani harhassa? Vastaus: Selitykseni ovat sitä tarkemmin TÄSMÄLLEEN OIKEIN mitä lähempänä tuleva tapahtuma on. Valitettavasti KUKAAN SUOMESSA ei osaa tietää tulevia paremmin kuin HV.

1998-10 (usenet, ei www-sivulla)

1999 PETOVALTIO JATKUU KOLMEN VALTION LIITTONA (Venäjä, Ukraina ja Valkovenäjä) kirjoitin jo 1992. Gorba jos ei ole jo tullut valtaan on kuitenkin pian tulossa ja ilmestymässä Jerusalemin ”rauhaa” vahvistamaan. Profetiasarjat kohtaavat ellei jo vuoden 2000 lopussa kuitenkin heti ensi vuosituhannen alussa eikä PIRUKAAN ESTÄ vihan ajan tuloa, kun ei edes halua! Minä sentään sanoin, mitä ensin tulee ja että siitä ajasta on mahdollisuus pelastua.

1999-10-26

(sittemmin ”korjailtu” sivu)

A l m a n a k k a

vuodeksi

2000

jälkeen
Vapahtajamme Kristuksen
syntymän

Jeltsin syrjäytetään
Kahden muun kuten Valko-Venäjän ja Ukrainan johto samoin
Kolmen valtion liitto syntyy
Gorbatshov tulee ko. petovaltionsa johtajaksi
Paavi tuo siunauksensa Jerusalemin ”rauhalle” eli tuholle (lat. peres)
Suuri hysteerinen herätys Suomessa kestää alle puoli vuotta

Syyskuu: Jerusalemistakin sovitaan Lähi-Idän valerauhassa. Sopimusta
tulee allekirjoittamaan myös Gorba. Kaikki maailman pimeimmät ihmiset
väittävät: nyt on rauha ja turvallisuus
SILLOIN SEURAKUNTA PELASTETAAN YLÄILMOIHIN.
Vihan ajan herätys ja maanpuolustushysteria Petovaltio hyökkää
Israeliin Suomenkin kautta

1999-11-14

Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, julistaja tulee olemaan väkevän pelastuksen sanoman saattaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra.” - ”Lappeenrannan profeettana” minun on kai muistutettava siitä, että jos ylösotto tapahtuisi syyskuun lopussa 2000, siitä puolitoista kuukautta eteenpäin osuu ajankohtaan tasan vuosi tästä hetkestä.

2000-01-01

Jeltsinin eroamisen ajankin etukäteen kertonut ”Lappeenrannan profeetta” ennusti samalla myös, että tapahtuma olisi takuu siitä, että Gorbatshov palaa valtaan maaliskuussa ja Kristus pelastaa seurakunnan syyskuussa, kun Jerusalemia koskevaa valerauhaa tehdään.

2000-03-12

Ja kuinka olikaan jo puoli vuotta uutissivun mottona: Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa. Joku kirjoitti, miksen sano suoraan, että Gorba tulee maaliskuussa ja Jeesus syyskuussa. Toki minulla on oikeus esittää tulkintani ehdollisena onhan aina ilo ottaa jossittelut pois. Nyt ne ilot kyllä loppuivat. Tulkintani oli loppuunsa asti täsmälleen oikea.

2000-07-03

Veijonen on pitkään väittänyt näissä uutisissakin jotakin sellaista, että Putinilla homma menee läskiksi elleivät sitten koko Venäjän vaalit. Antikristuksenhan on esitetty tulevan juuri presidentinvaalien aikaan tai kohta niiden jälkeen. Zhirinovskin mukanaolo on siis raivausta Gorban tulolle presidentiksi, vaikka hän ei ole edes ehdokkaana koko vaaleissa! Uskomattomalta kuulostavia väitteitä toteutuakseen koskaan. Kuitenkin olen kirjoittanut tämän tänään 7. 3. 2000 tietäen taas osuvani paremmin kuin paraskaan mielikuvitus voisi edes kuvitella tulevan tapahtumaan!!!

2000-08-03

PÄIVITTÄISET UUTISET PÄÄTTYVÄT VIIDES LOKAKUUTA VUONNA 2000! Yli 2 kk etukäteen tässä ilmoitetaan, että ST:n päivittäiset uutiset Harri Veijosen toimittamana tässä internetosoitteessa wwnet.fi/users/veijone/ päättyvät lokakuun 5. vuonna 2000. Jälkipolville jää arvioitavaksi, kuinka hyvin Veijonen ennaltatiesi, kun noin siihen ajankohtaan ennusti ylösoton päivää ja kertoi tapahtumia yli 20 vuoden ajan pitkänä pikkutarkkana ennustussarjana etukäteen kohti Jerusalemin valerauhaa väittäen samoihin aikoihin tulevan seurakunnan ylösoton, pelastumisen yläilmoihin tulevalta vihan ajalta.

2000-09-17

Kommentti: Jo kerrottujen itseeni liittyvien ihmeellisyyksien lisäksi tullut jo vihan ajan pituuteen viittaava vuoden 2000 keihästulokseni ja nyt tämä, että Kristus taisi syntyä samaan kellonaikaankin kuin minä. Joko joku alkaa väittää, että ylösotto tapahtuu 29. 9. klo 19.30? Siihen sekunteja laskee Messianic.com. VALMISTAUTUKAA!!

2000-10-10

ANNOIN NELJÄNNENKIN AJAN, HUH MITÄ TAPAHTUUKAAN! Useimmilla pilkkaajillakin on sen verran ymmärrystä, että he tietävät, miten vaikeata tulevien tietäminen on. Siksi heitä varmasti puhuttelee 21 vuoden ennaltatietämiseni jatkoksi tullut esitykseni tälle vuodellekin. Etukäteen esittämäni merkittävät ajankohdat olivat:

  1. Ns. vuosituhannen vaihde takarajana syntymäpäiväni 8. 1. 2000.
  2. Maaliskuu 2000.
  3. Syys-lokakuu varsinkin 9 kk syntymäpäivästäni 8. 10. 2000.
  4. Ja nyt joudun itsekin sanomaan, HUH!, esitin tälle vuodelle neljännenkin ajan. Puhuin takarajana 45 päivää kohdasta kolme!

Ensimmäiseen esittämäni tapahtuma osui nappiin. Jeltsin erosi ja kävi kumartamassa viikkoa myöhemmin sikiävää ”Saatanaa”, muka syntyvää Kristusta Beetlehemissä.

Toiseen kohtaan esitin Gorban paluuta valtaan, mutta hän palasikin vain politiikkaan.

Kolmannen ajankohdan tapahtuma näyttäisi lähteneen liikkeelle 28. 9. uutisoidessani olympialaisten kymmenottelusta. Israelin arabit tai palestiinalaiset aloittivat ottelunsa ja maailma uutisoi Israelin aloittaneen pelinsä Palestiinaa vastaan. Kymmenen päivän kuluttua tultiinkin ajankohtaan 8. 10., jolloin Israelin pääministeri lupasi lyödä pelin poikki kahdessa päivässä. Parhaillaan Suomessakin nukutaan huonosti, kun ei tiedetä, joko suursotakin on syttynyt Lähi-Idässä. Maailma todella toivottaisi tervetulleeksi miehen, joka pystyisi luomaan järjestyksen toivottomalta näyttävään tilanteeseen, Novumin Antikristusta selittävän lauseen otan tarkoituksella esille nyt.

Neljänteen kohtaan esitin varsin pahaa tilannetta. Lähinnä kai 45 päivää toissapäivästä, mikä päättyy 22. 11. 2000. Ajankohtakin on epäselvä, tosin parhaillaankin tapahtuu:

  1. ennaltatiedetysti vuoden merkittävintä,
  2. ennaltatiedettyyn aikaan ja
  3. ennaltatiedetyssä paikassa eli Israelissa. HUH!

2000-11-08

Palestiinalaisten kansallisneuvosto julistaa palestiinalaisvaltion istunnossaan Gazassa 15. marraskuuta, sanoi PLO:n johtoon kuuluvan kansallisneuvoston varapuhemies Taysser Qub’a jordanialaisen Al-Aswaq-lehden haastattelussa eilen.” Kommentti: Jälleen tarkka yhteinen päivämäärä Arafatilla ja Veijosella! Ja jos siis Arafat julistaa Palestiinan, Veijonen julistaa: Seurakunta lähtee!

2001-01-03

Veijonen selittelee pieleen menneitä ennustuksiaan (sekavasti).

2001-09-13

Veijonen ilmoittaa vain kaksi päivää tapahtumien jälkeen nähneensä WTC-tapahtumat ennalta.

2002-01-01

Tuomio mikä Suomen ylle tulee […] Jerusalemin valerauhan jälkeen hyvinkin 3,5 vuotta Eveliinan kuolemasta.

2002-09-06

Vaihteen vuoksi Veijonen povaa antikristuksen tulemista vuoden 2004 alusta.

2002-09-13

Joko kohta tulee maailmanloppu, kun Veijonen ilmoittaa että viiden tai kolmen vuoden päästä tulee loppu? Ei edelleenkään, sillä kaikki ”profetiat” on kirjoitettu konditionaalimuodossa.

2003-05-05

Antikristus tuleekin pääsiäisenä 2004. Tai sitten vuonna 2007. Tai jotain.

2003-12-02

Retroaktiivisten vuosien 1996–2000 ja 2002 vastahuuhaapalkintojen joukosta löydämme että Tuomiojan tekemisten aiheuttama ”tuomio mikä Suomen ylle tulee […] Jerusalemin valerauhan jälkeen hyvinkin 7 vuotta Eveliinan kuolemasta.”

2003-12-06

Ja nyt onkin sopivasti löytynyt Isaac Newtonin (joka vanhoilla päivillään myöskin sekosi okkultismiin ja alkemiaan) ennustus jonka mukaan ylösotto tapahtuu 2007, ja messias ilmaantuu vuonna 2014.

2007-07-18

Illuminati kuulema voi jo elokuussa järjestää ”valetempauksen”, mikä se sitten lieneekään. Kaikki lauseet ovat konditionaaleja, kuten tavallista.